[NEOBHÁJENO] Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

[NEOBHÁJENO] Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce

Show full item record

No preview available
Title: [NEOBHÁJENO] Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
Author: Bačáková, Martina
Advisor: Dvořáková, Monika
Abstract: Práce se zabývá obsahem amylosy ve škrobu pšeničné mouky. Amylosa je stanovena pomocí modifikované metody Con A vyvinuté Yunem a Mathesonem. Teoretická část se zabývá základními informacemi o škrobu a pšeničné mouce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24607
Date: 2013-02-18
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
Discipline: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
bačáková_2013_dp.pdf 1.236Mb PDF View/Open
bačáková_2013_vp.pdf 171.1Kb PDF View/Open
bačáková_2013_op.doc 101Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account