Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech

Show full item record

No preview available
Title: Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech
Author: Konečná, Veronika
Advisor: Buňka, František
Abstract: V teoretické části této bakalářské práce byla popsána výroba vína ve všech jejích krocích, a také složení vinného moštu. Dále byly charakterizovány aminokyseliny a biogenní aminy, a byl popsán jejich význam v potravinách, především ve víně. Praktická část bakalářské práce byla zaměřena na laboratorní metody analýzy aminokyselin a biogenních aminů ve víně, a bylo provedeno porovnání naměřených hodnot s odbornou literaturou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25008
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
konečná_2013_bp.pdf 2.431Mb PDF View/Open
konečná_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
konečná_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account