Stanovení obsahu čistých svalových bílkovin ve vepřovém mase

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení obsahu čistých svalových bílkovin ve vepřovém mase

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení obsahu čistých svalových bílkovin ve vepřovém mase
Author: Kloudová, Markéta
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Tématem diplomové práce je stanovení obsahu čisté svalové bílkoviny ve vepřovém mase. Celá práce je rozdělena na literární rešerši a na praktickou část. Literární rešerše obsahuje vysvětlení pojmu maso, zabývá se složením masa, kdy pozornost je věnování aminokyselinám a bílkovinám. Dále pak vlivům, které působí na jakost masa. Je zde popsána historie výroby šunky, její rozdělení dle legislativy, suroviny pro výrobu a technologie výroby. V praktické části je popsána metodika stanovení obsahu vázaných a volných aminokyselin
URI: http://hdl.handle.net/10563/25080
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 30740


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kloudová_2013_dp.pdf 8.743Mb PDF View/Open
kloudová_2013_vp.doc 99Kb Microsoft Word View/Open
kloudová_2013_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account