Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek

DSpace Repository

Language: English čeština 

Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek

Show simple item record

dc.contributor.advisor Míšková, Zuzana
dc.contributor.author Pavlíková, Marcela
dc.date.accessioned 2013-10-15T15:06:40Z
dc.date.accessioned 2013-10-15T17:16:08Z
dc.date.available 2013-10-15T15:06:40Z
dc.date.available 2013-10-15T17:16:08Z
dc.date.issued 2013-01-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB en
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/25497
dc.description.abstract Tato bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku jednotlivých surovin, které se použí-vají pro výrobu nemasových pomazánek. Jsou zde popsány luštěniny, pseudocereálie, ně-které druhy zeleniny, droždí a tofu. Pro zlepšení kvality těchto pomazánek se využívají přídatné látky. V neposlední řadě budou popsány obalové materiály, které chrání produkt a usnadňují distribuci ke spotřebiteli. en
dc.format 49 s. en
dc.format.extent 2221267 bytes en
dc.format.mimetype application/pdf en
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject luštěniny en
dc.subject sója en
dc.subject pseudocereálie en
dc.subject zelenina en
dc.subject droždí en
dc.subject tofu en
dc.subject přídatné látky en
dc.subject obalové materiály en
dc.subject legumes en
dc.subject soybean en
dc.subject pseudocereals en
dc.subject vegetables en
dc.subject yeast en
dc.subject tofu en
dc.subject additives en
dc.subject packing materials en
dc.title Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek en
dc.title.alternative Characteristics of Raw Materials Used in the No Meat Spreads Production en
dc.type bakalářská práce en
dc.contributor.referee Boudová Pečivová, Pavlína
dc.date.accepted 2013-06-19
dc.description.abstract-translated This dissertation is focused on the characteristics of materials used in the no meat spreads production. There are described legumes, pseudocereals, some vegetables, tofu and yeast. Additives are used to improve quality of spreads. And finally there will be described pac-king materials, which protect the product and facilitate distribution to the consumer. en
dc.description.department Ústav technologie potravin en
dc.description.result obhájeno en
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19584 en
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 en
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická en
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. en
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin en
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30631
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2013-05-15


Files in this item

Files Size Format View
pavlíková_2013_bp.pdf 2.118Mb PDF View/Open
pavlíková_2013_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
pavlíková_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account