Výživová doporučení pro průměrného obyvatele a těhotnou ženu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výživová doporučení pro průměrného obyvatele a těhotnou ženu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Buňka, František
dc.contributor.author Mezuliáníková, Pavla
dc.date.accessioned 2010-07-14T14:50:40Z
dc.date.available 2010-07-14T14:50:40Z
dc.date.issued 2007-09-05
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/2597
dc.description.abstract Tato práce byla zaměřena na stravovací návyky těhotných žen. Cílem bylo provést dotazní-kový průzkum v této oblasti, výsledky vyhodnotit, provést srovnání stravovacích návyků v závislosti na věku těhotných žen. Tento průzkum proběhl na území České republiky ve Zlínském a Olomouckém kraji. Z průzkumu vyplynulo, že stravovací návyky těhotných žen se v závislosti na věku nijak výrazně neliší. Celkové stravovací návyky těhotných žen jsou dobré. cs
dc.format 57 cs
dc.format.extent 652383 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject nutriční faktory cs
dc.subject výživa cs
dc.subject těhotenství cs
dc.subject nutritive factors en
dc.subject nutrition en
dc.subject pregnancy en
dc.title Výživová doporučení pro průměrného obyvatele a těhotnou ženu cs
dc.title.alternative Nutritive recommandations for average inhabitant and pregnant woman en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kráčmar, Stanislav
dc.date.accepted 2007-09-12
dc.description.abstract-translated This project was focused on eating habits of pregnant women. The aim consists of a ques-tionnaire survey in this field, evaluation, taking comparison of eating habits depending on the age of pregnant women. Test field - the Czech Republic, Zlín and Olomouc regions. According to these materials the eating habits of pregnant women are not very different depending on their age. General eating habits seem to be quite good. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5242
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade B
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
mezuliáníková_2007_bp.pdf 637.0Kb PDF View/Open
mezuliáníková_2007_vp.doc 42Kb Microsoft Word View/Open
mezuliáníková_2007_op.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account