Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra

Show full item record

No preview available
Title: Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra
Author: Sýkorová, Eliška
Advisor: Mrázek, Josef
Abstract: Tato práce nejdříve mapuje situaci na trhu v oblasti sýrů všeho druhu a hodnotí sýry z teoretického hlediska. Poté v praktické části poukazuje na preference spotřebitelů a časté předsudky vůči kozímu sýru. Cílem bylo dokázat, že tyto předsudky jsou zbytečné a často způsobené pouhým nedostatkem informací nebo zkušeností u spotřebitele. Autorka zde hledá možnosti, jak tyto negativní postoje nebo neznalost napravit a více využít kozí sýr jakožto hodnotnou a chutnou potravinu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28276
Date: 2014-01-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: A 33825


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
sýkorová_2014_dp.pdf 2.091Mb PDF View/Open
sýkorová_2014_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
sýkorová_2014_op.doc 98Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account