Návrh konstrukce přípravku pro měření creepového chování sendvičových struktur

DSpace Repository

Language: English čeština 

Návrh konstrukce přípravku pro měření creepového chování sendvičových struktur

Show simple item record

dc.contributor.advisor Fojtl, Ladislav
dc.contributor.author Chovančík, Vít
dc.date.accessioned 2015-03-08T20:58:18Z
dc.date.available 2015-03-08T20:58:18Z
dc.date.issued 2014-02-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/28498
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá konstrukčním návrhem přípravku pro měření creepového chování v ohybu sendvičových struktur, konkrétně při tříbodovém a čtyřbodovém zatížení. Součástí studie je teoretická část, která obsahuje rešerši o problematice sendvičových konstrukcí, jejich strukturu, výrobu a testování se zaměřením na testování v ohybu. Dále se zabývá creepovým chováním sendvičových struktur. Praktická část je zaměřena na samotnou konstrukci přípravku, přípravu výrobní dokumentace a popis jednotlivých dílů navrženého přípravku. V neposlední řadě je také v této části uvedeno ekonomické zhodnocení jednotlivých návrhů.
dc.format 78s. (71872 znaků).
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject sendvičová struktura cs
dc.subject tříbodový ohyb cs
dc.subject čtyřbodový ohyb cs
dc.subject creep cs
dc.subject konstrukce cs
dc.subject přípravek cs
dc.subject sandwich structure en
dc.subject three-point bending en
dc.subject four-point bending en
dc.subject creep en
dc.subject design en
dc.subject device en
dc.title Návrh konstrukce přípravku pro měření creepového chování sendvičových struktur
dc.title.alternative Construction Design of Device for Measurement of Creep Behavior of Sandwich Structures
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Řezníček, Martin
dc.date.accepted 2014-06-09
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with a construction of device for measuring of flexural creep behavior of sandwich structures, specifically in three-point and four-point loading. The theoretical part contains of research about the issue of sandwich products, their structure, manufacturing and Mechanical testing, namelly flexural tests focused on testing in the bend. Creep behavior of sandwich structures is also reviewed in this part. The practical part is focused on construction design, preparation of drawings and documents and a description of the individual components of the proposed product. Finally, economic evaluation of individual construction design is also provided in this part.
dc.description.department Ústav výrobního inženýrství
dc.thesis.degree-discipline Technologická zařízení cs
dc.thesis.degree-discipline Technological Equipment en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process Engineering en
dc.identifier.stag 34146
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2014-05-21


Files in this item

Files Size Format View
chovančík_2014_dp.pdf 5.106Mb PDF View/Open
chovančík_2014_vp.pdf 177.5Kb PDF View/Open
chovančík_2014_op.pdf 205.5Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account