Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce

Show simple item record

dc.contributor.advisor Bubelová, Zuzana
dc.contributor.author Zamcová, Irena
dc.date.accessioned 2015-03-08T21:02:34Z
dc.date.available 2015-03-08T21:02:34Z
dc.date.issued 2014-02-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/28792
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá obsahem vlákniny a stravitelností u sedmi vybraných druhů čočky, jak v syrovém stavu, tak u čočky klíčené a vařené.
dc.format 77 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject čočka cs
dc.subject stravitelnost cs
dc.subject hrubá vláknina cs
dc.subject neutrálně-detergentní vláknina cs
dc.subject klíčení cs
dc.subject vaření cs
dc.subject lentil en
dc.subject digestibility en
dc.subject crude fibre en
dc.subject neutral-detergent fibre en
dc.subject sprouting en
dc.subject cooking en
dc.title Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce
dc.title.alternative The Effect of Germination and Cooking on Digestibility and Fibre Content in Lentils
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Mišurcová, Ladislava
dc.date.accepted 2014-05-27
dc.description.abstract-translated Diploma thesis deals with fibre content and digestibility of seven types of lentils, both raw and sprouted and cooked.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 34522
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2014-04-25


Files in this item

Files Size Format View
zamcová_2014_dp.pdf 2.173Mb PDF View/Open
zamcová_2014_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
zamcová_2014_op.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account