"Senioři jako specifická cílová skupina marketingových komunikací (sociálního marketingu) v podmínkách pořadu České televize "Na stopě" a pořadu Českého rozhlasu Ostrava "S dechovkou na zločince"

DSpace Repository

Language: English čeština 

"Senioři jako specifická cílová skupina marketingových komunikací (sociálního marketingu) v podmínkách pořadu České televize "Na stopě" a pořadu Českého rozhlasu Ostrava "S dechovkou na zločince"

Show full item record

No preview available
Title: "Senioři jako specifická cílová skupina marketingových komunikací (sociálního marketingu) v podmínkách pořadu České televize "Na stopě" a pořadu Českého rozhlasu Ostrava "S dechovkou na zločince"
Author: Kubica, Artur
Advisor: Zelinský, Miroslav
Abstract: Diplomová práce se věnuje porovnání dvou rozdílných pojetí prevence kriminality se zacílením na seniory. Na jedné straně je tady audiovizuální pojetí žurnalistiky publicistického typu v pořadu České televize "Na stopě", který spolupracuje s Policií České republiky a zveřejňuje neobjasněné zločiny na základě policejních požadavků, na druhé straně je tady prezentován humorně laděný hudební pořad Českého rozhlasu v Ostravě "S dechovkou na zločince", jehož náplní je seznamovat a varovat před zločinností vtipně, s nadhledem a humorem. V obou případech jde o jediné - chránit formou marketingové komunikace rozhlasové posluchače a televizní diváky. Diplomová práce je zaměřena na tuto formu marketingové komunikace. Výsledkem práce je identifikace marketingových potřeb a požadavků , které mohou nejlépe sloužit cílové skupině seniorů v oblasti prevence kriminality prostřednictvím dvou různých mediálních projektů, a také řešení vyšší efektivity obou veřejnoprávních pořadů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2958
Date: 2007-04-20
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav marketingových komunikací
Discipline: Marketingové komunikace
Grade for thesis and defense: C 4949


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kubica_2007_dp.pdfBlocked 1.059Mb PDF
kubica_2007_vp.doc 55.5Kb Microsoft Word View/Open
kubica_2007_op.doc 58.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account