Řízení rizik ve zvoleném potravinářském podniku

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Řízení rizik ve zvoleném potravinářském podniku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Řízení rizik ve zvoleném potravinářském podniku
Autor: Stuchlíková, Veronika
Vedoucí: Heinzová, Romana
Abstrakt: Předmětem této bakalářské práce "Řízení rizik ve zvoleném potravinářském podniku" je popsat současný stav možných rizik ve výrobním procesu zvoleného podniku, tato rizika zhodnotit, na základě toho zpracovat výsledky a doporučit případné návrhy na opatření.
URI: http://hdl.handle.net/10563/29796
Datum: 2014-02-21
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 36020


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
stuchlíková_2014_dp.pdf 1.282Mb PDF Zobrazit/otevřít
stuchlíková_2014_vp.pdf 160.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
stuchlíková_2014_op.pdf 71.46Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet