Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Hrabal, Miloš
dc.date.accessioned 2015-03-08T21:16:24Z
dc.date.available 2015-03-08T21:16:24Z
dc.date.issued 2014-02-21
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/30094
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na analýzu zajištění bezpečnosti potravin při jejich výrobě v potravinářském závodě Zora Olomouc. Teoretická část popisuje bezpečnost potravin, za-jištění zdravotní nezávadnosti potravin a systém HACCP. V praktické části je představen závod Zora Olomouc firmy Nestlé Česko s.r.o. Dále jsou po stránce hygienické rozepsána zabezpečení provozu výroby a dodržování hygienických zásad. Technická stránka popisuje zabezpečení vzniku potenciálních rizik kontaminace výrobku.
dc.format 55 s. (8 315)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject bezpečnost potravin cs
dc.subject kontaminace cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject hygiena cs
dc.subject kontrola cs
dc.subject rizika cs
dc.subject food safety en
dc.subject contamination en
dc.subject HACCP en
dc.subject hygiene en
dc.subject control en
dc.subject risks en
dc.title Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku
dc.title.alternative Ensuring Food Safety by Preventing Risks in the Selected Food Production Company
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Heinzová, Romana
dc.date.accepted 2014-06-04
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis is focused on the analysis of the food safety in thein manufacturing in the food plant Zora Olomouc. The theoretical part describes food safety, ensuring of food safety and HACCP systém. The plant Zora Olomouc of Nestlé Česko s.r.o. ´s company is introduced in the practical part. There is also written about security service production in terms of hygiene and comliance of hygiene principles. Technical point of view describes security and origins of potential risks of the product´s contamination.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Technological Equipment en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process Engineering en
dc.identifier.stag 36415
utb.result.grade E
dc.date.submitted 2014-05-09


Files in this item

Files Size Format View
hrabal_2014_dp.pdf 2.391Mb PDF View/Open
hrabal_2014_vp.pdf 70.56Kb PDF View/Open
hrabal_2014_op.pdf 162.7Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account