Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti ČR v rostlinných komoditách

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti ČR v rostlinných komoditách

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Navrátilová, Martina
dc.date.accessioned 2015-03-08T21:16:29Z
dc.date.available 2015-03-08T21:16:29Z
dc.date.issued 2014-02-21
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/30110
dc.description.abstract V bakalářské práci jsou v teoretické části vysvětleny pojmy potravinová bezpečnost, potravinová soběstačnost a systém zajištění bezpečnosti potravin v ČR. V praktické části je popsána míra soběstačnosti ČR v jednotlivých rostlinných komoditách a rizika, která ohrožují potravinovou bezpečnost. Přijatelnost těchto rizik je vyhodnocena pomocí analýzy rizik.
dc.format 61
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject potravinová bezpečnost cs
dc.subject potravinová soběstačnost cs
dc.subject bezpečnost potravin cs
dc.subject kvalita potravin cs
dc.subject rostlinné komodity cs
dc.subject food security en
dc.subject food self-sufficiency en
dc.subject food safety en
dc.subject quality of food en
dc.subject plant commodities en
dc.title Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti ČR v rostlinných komoditách
dc.title.alternative Risk Analysis of Ensuring Food Security of the Czech Republic in Plant Commodities
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Heinzová, Romana
dc.date.accepted 2014-06-05
dc.description.abstract-translated The Bachelor thesis in theoretical part explains the concepts of food security, the food self-sufficiency and food safety assurance system in the Czech Republic. The practical part describes the self-sufficiency rate of the Czech Republic in the single plant commodities and the risks that threaten food security. The acceptability of these risks is evaluated using risk analysis.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Technological Equipment en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process Engineering en
dc.identifier.stag 36431
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2014-05-09
local.subject potraviny rostlinného původu cs
local.subject hygiena potravin cs
local.subject Česko cs
local.subject food of vegetable origin en
local.subject food hygiene en
local.subject Czechia en


Files in this item

Files Size Format View
navrátilová_2014_dp.pdf 2.026Mb PDF View/Open
navrátilová_2014_vp.pdf 70.30Kb PDF View/Open
navrátilová_2014_op.pdf 163.0Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account