Současné trendy v rejuvenaci kůže

DSpace Repository

Language: English čeština 

Současné trendy v rejuvenaci kůže

Show simple item record

dc.contributor.advisor Egner, Pavlína
dc.contributor.author Botková, Magdalena
dc.date.accessioned 2015-03-08T21:17:34Z
dc.date.available 2015-03-08T21:17:34Z
dc.date.issued 2014-02-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/30313
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá současnými trendy v invazivní a neinvazivní rejuvenaci kůže. Pozornost je kladena především na moderní omlazovací techniky, zařízení, jejich princip, účinky a také kontraindikace. Dále je zaměřena na epidermální a dermální změny kůže během stárnutí.
dc.format 45 s
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject rejuvenace cs
dc.subject stárnutí kůže cs
dc.subject epidermální změny cs
dc.subject dermální změny cs
dc.subject rejuvenation en
dc.subject skin aging en
dc.subject epidermal skin changes en
dc.subject dermal skin changes en
dc.title Současné trendy v rejuvenaci kůže
dc.title.alternative Current Trends in Skin Rejuvenation
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Sedlaříková, Jana
dc.date.accepted 2014-06-11
dc.description.abstract-translated The Bachelor's thesis deals with current trends in invasive and non-invasive skin rejuvenation. The attention is given to modern rejuvenation technology, devices, its principles, effects and contraindications. Furthermore, it is focused on the epidermal and dermal skin changes during aging.
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
dc.thesis.degree-discipline Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 36692
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2014-05-23


Files in this item

Files Size Format View
botková_2014_dp.pdf 1.638Mb PDF View/Open
botková_2014_vp.pdf 128.9Kb PDF View/Open
botková_2014_op.pdf 157.7Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account