Saunování jako součást zdravého životního stylu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Saunování jako součást zdravého životního stylu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Pavlačková, Jana
dc.contributor.author Vojtášková, Kateřina
dc.date.accessioned 2015-03-08T21:17:43Z
dc.date.available 2015-03-08T21:17:43Z
dc.date.issued 2014-02-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/30338
dc.description.abstract Práce popisuje historický vývoj saunování, uspořádání sauny a jednotlivé fáze saunování. Pozornost je dále věnována pozitivnímu vlivu saunování na lidský organismus včetně možných rizik a správnému postupu saunování. Zmíněny jsou také další možnosti terapie.
dc.format 54 s. (12 517 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject sauna cs
dc.subject historie cs
dc.subject terapie cs
dc.subject fyziologický efekt cs
dc.subject zásady saunování cs
dc.subject hygiena cs
dc.subject sauna bathing en
dc.subject history en
dc.subject therapy en
dc.subject physiological effect en
dc.subject principles of sauna bathing en
dc.subject hygiene en
dc.title Saunování jako součást zdravého životního stylu
dc.title.alternative Sauna as Part of a Healthy Lifestyle
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Polášková, Jana
dc.date.accepted 2014-06-11
dc.description.abstract-translated The work describes the historical development of the sauna bathing, arrangement of the sauna and each phase of sauna bathing. Attention is dedicated to positive sauna effect on the body including risks and correct procedure of sauna bathing. Mentioned are also other options therapy.
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
dc.thesis.degree-discipline Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 36733
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2014-05-23


Files in this item

Files Size Format View
vojtášková_2014_dp.pdf 1.454Mb PDF View/Open
vojtášková_2014_vp.pdf 63.35Kb PDF View/Open
vojtášková_2014_op.pdf 155.6Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account