Alimentární onemocnění virového původu
Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Přikrylová, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:20:58Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:20:58Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/30901
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá nemocemi, které jsou způsobeny viry a přenášeny prostřednictvím potravin. Práce popisuje způsoby přenosu na jedince, průběh nemoci a možnosti léčby. V práci jsou uvedeny zásady pro prevenci alimentárních onemocnění. |
|
dc.format |
42 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
viry
|
cs |
dc.subject |
alimentární nákazy
|
cs |
dc.subject |
hygiena
|
cs |
dc.subject |
průjmová onemocnění
|
cs |
dc.subject |
prevence
|
cs |
dc.subject |
léčba
|
cs |
dc.subject |
virues
|
en |
dc.subject |
alimentary disease
|
en |
dc.subject |
hygiene
|
en |
dc.subject |
diarrheal disease
|
en |
dc.subject |
prevention
|
en |
dc.subject |
therapy
|
en |
dc.title |
Alimentární onemocnění virového původu |
|
dc.title.alternative |
Alimentary Diseases of Viral Origin |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vojtíšková, Petra |
|
dc.date.accepted |
2014-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with the diseases that are caused by a virus and transmitted through food. This work describes methods to transfer the individual, course of the disease and treatment options. In work out the principles for the prevention of alimentary dinase. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
30846
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2014-05-14 |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam