Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
Author: Blahůšková, Kamila
Advisor: Mišurcová, Ladislava
Abstract: Teoretická část diplomové práce je zaměřena na charakteristiku vlákniny, její dělení, výskyt a popis jejího vlivu na lidský organizmus. Dále popisuje metody stanovení vlákniny a pektinu. Praktická část je zaměřena na stanovení jednotlivých složek vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny a zjištění případného vlivu obsahu pektinu ve vzorcích vlákniny na stanovení neutrálně-detergentní vlákniny a acido-detergentní vlákniny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/32398
Date: 2015-01-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 37542


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
blahůšková_2015_dp.pdf 2.111Mb PDF View/Open None
blahůšková_2015_op.pdf 533.9Kb PDF View/Open None
blahůšková_2015_vp.pdf 524.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account