Systém řízení rizik v potravinářském podniku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Systém řízení rizik v potravinářském podniku

Show full item record

No preview available
Title: Systém řízení rizik v potravinářském podniku
Author: Chaplygina, Viktoriya
Advisor: Heinzová, Romana
Abstract: Předmětem této bakalářské práce "Systém řízení rizik v potravinářském podniku" je popsat a zhodnotit současný stav existujících rizik ve výrobním procesu vybraného potravinářského podniku. Na základě vyhodnoceni zpracovat výsledky a doporučit návrh nebo případné opatření. Na začátku bakalářské práce se věnuji pojmům jako je potravinářství, historie potravinářství a potravinové právo. V další kapitole seznamuji čtenáře s normou HACCP a IFS certifikaci. Nemalá pozornost je věnována jakosti a kvalitě v potravinářství jejích řízení a důvodů sledováni. V poslední kapitole je popsáno řízení rizik, jeho definice, kvalifikace a možnosti na snížení rizik. V praktické části představuji podnik a postup výroby kojeneckých výživ. Zabývám se analýzou výrobního procesu a určuji rizika, která mohou nastat v jednotlivých částech výroby. Pomocí daných metod zhodnotím rizika a zpracují výsledné hodnoty. Výsledkem bude doporučení návrhu na opatření v zamezení vzniku rizik.
URI: http://hdl.handle.net/10563/34393
Date: 2015-02-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav krizového řízení
Discipline: Ovládání rizik
Grade for thesis and defense: B 40568


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
chaplygina_2015_dp.pdf 1.481Mb PDF View/Open
chaplygina_2015_vp.pdf 163.4Kb PDF View/Open
chaplygina_2015_op.pdf 169.5Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account