Analýza rizik zajištění stravování v případě vzniku krizové situace ve Vyškově

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza rizik zajištění stravování v případě vzniku krizové situace ve Vyškově

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Karlík, Martin
dc.date.accessioned 2015-07-24T12:50:24Z
dc.date.available 2015-07-24T12:50:24Z
dc.date.issued 2015-02-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/34398
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na analýzu rizik zajištění stravování v případě vzniku krizové situace ve městě Vyškov. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy související s krizovou situací, systémem krizového řízení, nouzovým přežitím obyvatelstva a analýzou rizik. V praktické části je provedena analýza možných krizových situací ve městě Vyškov a na jejímž základě jsou navrženy možné varianty stravování.
dc.format 67 s. (79 468 znaků)
dc.format.extent 2045702
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject krizová situace cs
dc.subject krizové řízení cs
dc.subject analýza rizik cs
dc.subject nouzové přežití cs
dc.subject varianty stravování cs
dc.subject Vyškov cs
dc.subject crisis situation en
dc.subject risk management en
dc.subject risk analysis en
dc.subject emergency survival en
dc.subject catering options en
dc.subject Vyškov en
dc.title Analýza rizik zajištění stravování v případě vzniku krizové situace ve Vyškově
dc.title.alternative Risk Analysis Providing Meals in Case of an Emergency Situation in Vyskov
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Tomek, Miroslav
dc.date.accepted 2015-06-16
dc.description.abstract-translated The Bachelor thesis focuses on the risk analysis to providing meals in the event of a crisis situation in Vyškov. This thesis is divided into theoretical and practical part. In the theore-tical part are defined the basic concepts related to the crisis situation, the risk management system, emergency survival of the population and risk analysis. In the practical part is carried out an analysis of potential crisis situations in Vyškov. On its basis are designed the catering options.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process Engineering en
dc.identifier.stag 40573
utb.result.grade E
dc.date.submitted 2015-05-15
local.subject krizové situace cs
local.subject nouzové stravování cs
local.subject stravování cs
local.subject obyvatelstvo cs
local.subject Vyškov (Česko) cs
local.subject crisis situations en
local.subject emergency catering en
local.subject food en
local.subject eating en
local.subject population en
local.subject Vyškov (Czechia) en


Files in this item

Files Size Format View
karlík_2015_dp.pdf 1.950Mb PDF View/Open
karlík_2015_vp.pdf 45.39Kb PDF View/Open
karlík_2015_op.pdf 117.8Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account