Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta

Show full item record

No preview available
Title: Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta
Author: Kubíčková, Kamila
Advisor: Burešová, Iva
Abstract: Cílem této bakalářské práce bylo zjistit vliv zmrazení bezlepkových těst na změnu jejich reologických vlastností a určit nejvhodnější přídavek vody do zmrazovaných bezlepkových těst. K tomuto pokusu byly použity vzorky těsta připraveného z amarantové, pohankové a cizrnové mouky. Ze všech tří druhů mouk byly vytvořeny tři receptury lišící se přídavkem vody. Měřená těsta obsahovala 65 %, 70 % a 75 % vody vztažené na hmotnost použité mouky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37583
Date: 2016-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 42196


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
kubíčková_2016_dp.pdf 848.4Kb PDF View/Open None
kubíčková_2016_op.pdf 609.1Kb PDF View/Open None
kubíčková_2016_vp.pdf 605.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account