Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb

DSpace Repository

Language: English čeština 

Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb

Show full item record

No preview available
Title: Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb
Author: Malý, Daniel
Advisor: Popesko, Boris
Abstract: Hlavním cílem práce je vypracování podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení schopné upevnit svou pozici na trhu a být ziskové. Teoretická část se zabývá zákony a nor-mami pro založení společnosti s ručením omezeným a jejího provozu v daném sektoru. Praktická část charakterizuje zakládaný podnik a zpracovává podnikatelský plán. Jednotlivé částí plánu zpracovávají dostupné informace, analyzují je a vyhodnocují optimální varianty řešených situací.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38217
Date: 2016-02-15
Availability: Bez omezení
Department: Ústav podnikové ekonomiky
Discipline: Management a ekonomika
Grade for thesis and defense: A 43180


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
malý_2016_dp.pdf 1.693Mb PDF View/Open None
malý_2016_op.docx 27.51Kb Unknown View/Open None
malý_2016_vp.docx 26.70Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account