Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti

Show full item record

No preview available
Title: Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti
Author: Horáková, Simona
Advisor: Zemanová, Vladimíra
Abstract: Předložená bakalářská práce byla zaměřena na sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti v Kroměříži v letech 2015 a 2016. V první části práce byly popsány suroviny pro výrobu bílých jogurtů, jak se jogurty vyrábí a jakým způsobem se bílý jogurt vyrábí. V druhé části práce jsou představeny sledované jogurty (skupina jogurtů sledovaná v roce 2015 není úplně shodná se skupinou jogurtů sledovanou v roce 2016), senzorické a fyzikálně chemické hodnocení sledovaných bílých jogurtů. Byl sestaven dotazník, který mi sloužil ke zhodnocení pohledu konzumenta na bílý jogurt. Všechny získané výsledky jsou zpracované graficky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39308
Date: 2016-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: E 38491


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
horáková_2016_dp.pdf 3.612Mb PDF View/Open None
horáková_2016_op.pdf 626.6Kb PDF View/Open None
horáková_2016_vp.pdf 622.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account