Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami

DSpace Repository

Language: English čeština 

Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami

Show full item record

No preview available
Title: Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami
Author: Pechtorová, Kamila
Advisor: Mrázek, Josef
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na výrobu polotvrdých sýrů s odlišnými kulturami. V teoretické části jsou charakterizovány polotvrdé sýry a jednotlivé výrobní operace. Dále jsou diskutovány mlékařské kultury vhodné pro výrobu sýrů. Praktická část se zabývá samotnou výrobou polotvrdých sýrů a základními chemickými rozbory. Závěr práce popisuje vliv použitých kultur na senzorické vlastnosti vyrobených sýrů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39431
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: B 42066


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
pechtorová_2017_dp.pdf 5.086Mb PDF View/Open None
pechtorová_2017_op.pdf 652.2Kb PDF View/Open None
pechtorová_2017_vp.pdf 1.034Mb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account