Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik

Show full item record

No preview available
Title: Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik
Author: Hudcová, Michaela
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou vepřového sádla a jeho chemickými a fyzikálními vlastnostmi. Dále jsou uvedeny metody zjišťování kvality vepřového sádla a příčiny změn v jeho kvalitě. V dalších kapitolách je popsána technologie výroby játrové paštiky včetně popisu vad masných výrobků, které mohou být způsobeny použitím vepřového sádla horší jakosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39438
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 42176


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
hudcová_2017_dp.pdf 4.837Mb PDF View/Open None
hudcová_2017_op.pdf 126.0Kb PDF View/Open None
hudcová_2017_vp.pdf 642.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account