Optimalizace technologických podmínek získávání želatiny z vedlejších bílkovinných produktů z drůbežáren

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Optimalizace technologických podmínek získávání želatiny z vedlejších bílkovinných produktů z drůbežáren

Show full item record

No preview available
Title: Optimalizace technologických podmínek získávání želatiny z vedlejších bílkovinných produktů z drůbežáren
Author: Mrázek, Petr
Advisor: Mokrejš, Pavel
Abstract: V teoretické části se zaměřte na vedlejší produkty maso-zpracujících závodů a na možnosti jejich zpracování; popište výrobu a využití želatin. V praktické části posuďte možnosti zpracování vybraných vedlejších kolagenních produktů z drůbežáren biotechnologickým procesem na želatiny, studujte vliv vybraných technologických podmínek na účinnost procesu; charakterizujte připravené želatiny. Výsledky zpracujte tabelárně, graficky, proveďte diskusi. Navrhněte optimální podmínky zpracování vedlejších kolagenních produktů a zhodnoťte význam výsledků pro praxi.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40671
Date: 2017-01-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav inženýrství polymerů
Discipline: Inženýrství polymerů
Grade for thesis and defense: A 46508


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
mrázek_2017_dp.pdf 3.753Mb PDF View/Open None
mrázek_2017_op.docx 74.35Kb Unknown View/Open None
mrázek_2017_vp.docx 75.10Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account