Optimalizace technologických podmínek získávání želatiny z vedlejších bílkovinných produktů z drůbežáren

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Optimalizace technologických podmínek získávání želatiny z vedlejších bílkovinných produktů z drůbežáren

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Optimalizace technologických podmínek získávání želatiny z vedlejších bílkovinných produktů z drůbežáren
Autor: Mrázek, Petr
Vedoucí: Mokrejš, Pavel
Abstrakt: V teoretické části se zaměřte na vedlejší produkty maso-zpracujících závodů a na možnosti jejich zpracování; popište výrobu a využití želatin. V praktické části posuďte možnosti zpracování vybraných vedlejších kolagenních produktů z drůbežáren biotechnologickým procesem na želatiny, studujte vliv vybraných technologických podmínek na účinnost procesu; charakterizujte připravené želatiny. Výsledky zpracujte tabelárně, graficky, proveďte diskusi. Navrhněte optimální podmínky zpracování vedlejších kolagenních produktů a zhodnoťte význam výsledků pro praxi.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40671
Datum: 2017-01-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav inženýrství polymerů
Studijní obor: Inženýrství polymerů
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: A 46508


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
mrázek_2017_dp.pdf 3.753Mb PDF Zobrazit/otevřít None
mrázek_2017_op.docx 74.35Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
mrázek_2017_vp.docx 75.10Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet