Fyziologická a patogenní mikroflóra kůže

DSpace Repository

Language: English čeština 

Fyziologická a patogenní mikroflóra kůže

Show simple item record

dc.contributor.advisor Čermáková, Iva
dc.contributor.author Muchová, Monika
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:15:01Z
dc.date.available 2017-07-03T09:15:01Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/40827
dc.description.abstract Lidská pokožka je fyziologicky osídlena rozmanitými druhy mikroorganizmů. Osídlení pokožky je značně individuální a vyvíjí se v průběhu života a také vlivem vnějších podmínek. Bakterie přítomné na povrchu lidské kůže hrají důležitou roli v obraně před patogenními mikroorganizmy a výrazně tím také ovlivňují vývoj našeho imunitního systému.
dc.format 50
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kůže cs
dc.subject mikroflóra cs
dc.subject patogenní mikroorganizmy cs
dc.subject imunita cs
dc.subject kožní onemocnění cs
dc.subject skin en
dc.subject microflora en
dc.subject pathogenic microorganisms en
dc.subject immunity en
dc.subject skin disease en
dc.title Fyziologická a patogenní mikroflóra kůže
dc.title.alternative Skin Physiological and Pathological Microflora
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Butor, Irena
dc.date.accepted 2017-06-05
dc.description.abstract-translated Human skin is physiologically populated with a variety of microorganisms. The settlement of the skin is highly individual and develops over the course of life and also due to external conditions. Bacteria present on the surface of human skin play an important role in the de-fense against pathogenic microorganisms and also significantly affect the development of our immune system.
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
dc.thesis.degree-discipline Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 46748
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2017-05-22


Files in this item

Files Size Format View Description
muchová_2017_dp.pdf 4.033Mb PDF View/Open None
muchová_2017_op.pdf 110.3Kb PDF View/Open None
muchová_2017_vp.pdf 218.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account