Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii
Author: Zámečníková, Kateřina
Advisor: Vojtíšková, Petra
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá netradičními druhy exotického ovoce, jako je např. fej-choa, durian, rambutan apod. Je uveden původ jednotlivých druhů a jejich stručná charak-teristika. U vybraných druhů je uvedeno jejich chemické složení a samostatná kapitola je věnována využití tohoto ovoce v gastronomii. V této práci jsou také popsány citrusové plody, z nichž některé patří také mezi netradiční druhy ovoce. V neposlední řadě je zde zmíněn význam ovoce ve výživě člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41043
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 37882


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
zámečníková_2017_dp.pdf 3.306Mb PDF View/Open None
zámečníková_2017_op.pdf 104.6Kb PDF View/Open None
zámečníková_2017_vp.pdf 105.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account