Analýza rizik spojených se zakládáním podniku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza rizik spojených se zakládáním podniku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Konečný, Jiří
dc.contributor.author Krojzlová, Veronika
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:15:38Z
dc.date.available 2017-07-03T09:15:38Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/41140
dc.description.abstract Cílem této práce je zmapovat rizika při zakládání kočičí kavárny v Uherském Hradišti. V teoretické části je obecné pojetí rizik a analýzy rizik. Dále se práce zabývá podnikáním, jeho formami a podnikem samotným. V praktické části je vytvořen návrh podnikatelského záměru, provedeny SWOT a PEST analýzy a dotazníkové šetření. Výsledky analýz rizik a výsledky dotazníku jsou vyhodnoceny a navržena možná opatření k minimalizaci rizik.
dc.format 63 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Analýza rizik cs
dc.subject kočičí kavárna cs
dc.subject dotazník cs
dc.subject podnik cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject PEST analýza cs
dc.subject Risk analysis en
dc.subject cat café en
dc.subject questionnaire en
dc.subject enterprise en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject PEST analysis en
dc.title Analýza rizik spojených se zakládáním podniku
dc.title.alternative Risk Analysis Related to Establishing a Business
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Dokulil, Jiří
dc.date.accepted 2017-06-05
dc.description.abstract-translated The aim of this work is to map the risks of establishing a cat cafeteria in Uherské Hradiště. In the theoretical part there is a general concept of a risk and risk analysis. Furthermore, the thesis deals with entrepreneurship, its forms and the business itself. In the practical part is created a proposal of the business plan, SWOT and PEST analysis and questionnaire survey has been carried out as well. The results of the risk analyzes and the results of the questionnaire are evaluated and suggested possible measures to minimize the risks.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process engineering en
dc.identifier.stag 47205
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2017-05-12
local.subject založení podniku cs
local.subject restaurace cs
local.subject analýza rizika cs
local.subject starting a business en
local.subject restaurants en
local.subject risk analysis en


Files in this item

Files Size Format View Description
krojzlová_2017_dp.pdf 3.240Mb PDF View/Open None
krojzlová_2017_op.pdf 181.0Kb PDF View/Open None
krojzlová_2017_vp.pdf 179.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account