Projekt inovace systému managementu kvality prostřednictvím reverzní FMEA analýzy ve společnosti Continental Automotive Czech Republic, s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt inovace systému managementu kvality prostřednictvím reverzní FMEA analýzy ve společnosti Continental Automotive Czech Republic, s.r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Projekt inovace systému managementu kvality prostřednictvím reverzní FMEA analýzy ve společnosti Continental Automotive Czech Republic, s.r.o.
Author: Kučerová, Iveta
Advisor: Gálová, Kateřina
Abstract: Předložená práce se zabývá zavedením metody reverzní FMEA ve vybraném závodě. Společnost Continental se snaží o trvalé zlepšování stávajících procesů. Hlavním motivem je zvýšení kvality, produktivity a odstranění plýtvání. Metoda FMEA je již v závodě zavedena, ale u starších projektů není řízena efektivně. Je potřeba zavést proaktivní přístup, pomocí něhož budou nalezena nová nápravná opatření přispívající ke zlepšení kvalitativních ukazatelů a spokojenosti zákazníků. První část shrnuje teoretická východiska. Následuje představení společnosti, a analýza současného stavu využívání metody FMEA. V praktické části jsou shrnuty poznatky realizace projektu na pilotní lince. Očekávaným výstupem práce je zavedení standardizované reverzní FMEA v celém závodě.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41913
Date: 2017-12-15
Availability: Bez omezení
Department: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
Discipline: Průmyslové inženýrství
Grade for thesis and defense: C 49530


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
kučerová_2018_dp.pdf 4.794Mb PDF View/Open None
kučerová_2018_op.pdf 61.74Kb PDF View/Open None
kučerová_2018_vp.docx 29.73Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account