Využití vedlejších bílkovinných produktů z porážky drůbeže na přípravu kolagenu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití vedlejších bílkovinných produktů z porážky drůbeže na přípravu kolagenu

Show full item record

No preview available
Title: Využití vedlejších bílkovinných produktů z porážky drůbeže na přípravu kolagenu
Author: Bureš, Ladislav
Advisor: Mokrejš, Pavel
Abstract: Tato práce se zabývá kategorizací, charakterizací a možnostmi zpracování pevných a kapalných vedlejších produktů z jatečného zpracování zvířat. V praktické části byla zpracována vybraná tkáň z porážky drůbeže (kuřecí žaludky), biotechnologickým procesem na želatiny a hydrolyzáty. Byl studován vliv vybraných technologických podmínek na účinnost procesu a charakterizace připravených želatin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42364
Date: 2018-01-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav inženýrství polymerů
Discipline: Inženýrství polymerů
Grade for thesis and defense: B 50213


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
bureš_2018_dp.pdf 3.505Mb PDF View/Open None
bureš_2018_op.docx 75.65Kb Unknown View/Open None
bureš_2018_vp.docx 75.40Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account