Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Mlček, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Mach, Matěj
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:33Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:33Z |
|
dc.date.issued |
2018-02-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42952
|
|
dc.description.abstract |
Rakytník řešetlákový, jeřáb černý a dřín obecný jsou netradiční druhy ovoce pěstované na našem území. V České republice jsou tyto druhy ovoce využívány hlavně v domácím léčitelstvím. Cílem teoretické částí bakalářské práce je shrnout poznatky o tomto ovoci a výrobě ovocných šťáv. V praktické části pak zhodnotit senzorické vlastnosti šťáv z těchto netradičních druhů ovoce. |
|
dc.format |
48 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
rakytník řešetlákový
|
cs |
dc.subject |
jeřáb černý
|
cs |
dc.subject |
dřín obecný
|
cs |
dc.subject |
netradiční druhy ovoce
|
cs |
dc.subject |
zpracování ovoce
|
cs |
dc.subject |
výroba šťáv
|
cs |
dc.subject |
nealkoholické nápoje
|
cs |
dc.subject |
senzorická analýza
|
cs |
dc.subject |
Sea buckthorn
|
en |
dc.subject |
Black chokeberry
|
en |
dc.subject |
Cornelian cherry
|
en |
dc.subject |
non-traditional fruits
|
en |
dc.subject |
processing of fruits
|
en |
dc.subject |
production of juices
|
en |
dc.subject |
non-alcoholic beverages
|
en |
dc.subject |
sensory analysis
|
en |
dc.title |
Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce |
|
dc.title.alternative |
Production of Juices from Non-traditional Fruits |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2018-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
Sea buckthorn, Black chokeberry, Cornelian cherry are non-traditional type of fruits grown in our teritory. In Czechia is this type of fruits use for alternative medicine. The teoritical part reviewing inform about this fruit and processing of juices in general. The practical part consist their evaulation of sensoric quality. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
48091
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2018-05-04 |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam