Minimalizace rizik při tepelné sterilaci potravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Minimalizace rizik při tepelné sterilaci potravin

Show full item record

No preview available
Title: Minimalizace rizik při tepelné sterilaci potravin
Author: Irgl, Lukáš
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Práce má za úkol přehledně charakterizovat sterilaci potravin s důrazem na tepelné zpracovávání a sterilaci potravin v kontextu bezpečnostních rizik a krizových situací. Při mimořádných událostech je potřeba správné skladby a použití potravin pro obyvatelstvo. Tato skladba potravin bude v práci popsána s důrazem na tepelně sterilované potraviny. Na základě teoretické části a výsledků v části praktické budu vyhodnocovat modelový případ při výrobě tepelně sterilované potraviny. Vyhodnocení a poznatky budu následně diskutovat a formuluji závěry a doporučení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42989
Date: 2017-11-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav environmentální bezpečnosti
Discipline: Řízení environmentálních rizik
Grade for thesis and defense: D 48130


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
irgl_2018_dp.pdf 6.515Mb PDF View/Open None
irgl_2018_op.pdf 186.8Kb PDF View/Open None
irgl_2018_vp.pdf 183.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account