Současné trendy v produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Současné trendy v produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj

Show full item record

No preview available
Title: Současné trendy v produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj
Author: Slaníková, Lucie
Advisor: Lukášková, Eva
Abstract: Bakalářská práce se zaměřuje na současnou situaci v oblasti potravin a s tím spojenou produkci a následnou spotřebu. Teoretická část obsahuje základní informace o českém zemědělství, je zde také část věnována trendům v zemědělství, kterými je ekologické zemědělství a s ním spojený trvale udržitelný rozvoj. V praktické části jsou zpracovány aktuální informace o české produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42997
Date: 2017-11-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav environmentální bezpečnosti
Discipline: Řízení environmentálních rizik


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
slaníková_2018_dp.pdf 2.215Mb PDF View/Open None
slaníková_2018_op.pdf 178.3Kb PDF View/Open None
slaníková_2018_vp.pdf 72.74Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account