Využití potravin restauračního provozu dle komodit

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití potravin restauračního provozu dle komodit

Show full item record

No preview available
Title: Využití potravin restauračního provozu dle komodit
Author: Klos, Patrik
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: První z cílů bakalářské práce je seznámení s problematikou bezpečností potravin v České republice, například jaké jsou normy pro potraviny, které k nám proudí z jiných zemí, aby měli tu správnou kvalitu, nebo jaké jsou hygienické normy pro restaurační provoz. Druhá část se zabývá gastroodpadem. Bude se snažit objasnit, jaký a kolik odpadu vzniká v restauračním provozu a z čeho je složený. V praktické části bude popisovat na vybraném restauračním provozu, jaké množství a druh potravin nakupuje, kolik potravin se využije na přípravu jídla, následně, jaké množství odpadu vznikne. Konečná část bakalářské práce se bude věnovat tomu, jak odpad dál využít.
URI: http://hdl.handle.net/10563/44038
Date: 2018-11-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav environmentální bezpečnosti
Discipline: Řízení environmentálních rizik


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
klos_2019_dp.pdf 2.261Mb PDF View/Open None
klos_2019_op.pdf 396.4Kb PDF View/Open None
klos_2019_vp.pdf 250.9Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account