Návrh layoutu nových výrobních prostor společnosti Krajči plus s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Návrh layoutu nových výrobních prostor společnosti Krajči plus s.r.o.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Briš, Petr
dc.contributor.author Krčmář, David
dc.date.accessioned 2019-07-04T09:10:53Z
dc.date.available 2019-07-04T09:10:53Z
dc.date.issued 2018-12-14
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/44644
dc.description.abstract Předmětem diplomové práce je návrh layoutu nových výrobních prostor společnosti Krajči plus, s.r.o. Práce se dělí na teoretickou a praktickou část, kdy praktická část se dále dělí na analytickou a projektovou. Teoretická část se zabývá poznatky, které byly načerpány z odborné literatury. Tyto poznatky jsou z oblasti štíhlé výroby, uspořádání a typologie výrobního systému a metod, jako jsou SMED, SWOT a systém HACCP. Praktická část představuje společnost Krajči plus, s.r.o. a popisuje výrobní proces brambůrek. Na základě provedené analýzy SWOT jsou detekovány slabé stránky, které slouží jako podklad pro projektovou část.
dc.format 101 (119 158)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject layout cs
dc.subject štíhlá výroba cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject SWOT cs
dc.subject plýtvání cs
dc.subject layout en
dc.subject lean production en
dc.subject HACCP en
dc.subject SWOT en
dc.subject waste en
dc.title Návrh layoutu nových výrobních prostor společnosti Krajči plus s.r.o.
dc.title.alternative The Proposal of Layout of New Manufacturing Facilities of Company Krajči plus s.r.o.
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Hrbáčková, Lucie
dc.date.accepted 2019-05-20
dc.description.abstract-translated The topic of this dissertation is the proposal of layout of new manufacturing facilities of the company Krajči plus, s.r.o. The thesis comprises a theoretical and practical part. The practical part is divided into an analytical and project part. The theoretical part deals with findings based on studying professional literature. These are from the field of lean production, organization and typology of manufacturing systems as well as methods such as SMED, SWOT and the HACCP sys-tem. The practical part introduces Krajči plus, s.r.o. company and describes the manufacturing process of their crisps. Based on the SWOT analysis, weaknesses are identified, which serves as a basis for the project part of the thesis.
dc.description.department Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
dc.thesis.degree-discipline Průmyslové inženýrství cs
dc.thesis.degree-discipline Industrial Engineering en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Systémové inženýrství a informatika cs
dc.thesis.degree-program System Engineering and Informatics en
dc.identifier.stag 51905
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2019-04-16


Files in this item

Files Size Format View Description
krčmář_2019_dp.pdf 7.797Mb PDF View/Open None
krčmář_2019_op.docx 24.63Kb Unknown View/Open None
krčmář_2019_vp.docx 24.35Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account