Využití smyslového marketingu v kavárně Biograf café

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití smyslového marketingu v kavárně Biograf café

Show simple item record

dc.contributor.advisor Nemeškalová, Markéta
dc.contributor.author Klimková, Aneta
dc.date.accessioned 2019-07-04T09:11:29Z
dc.date.available 2019-07-04T09:11:29Z
dc.date.issued 2019-01-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/45487
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá problematikou smyslového marketingu a využitím jeho prvků v kavárně Biograf café. Cílem práce je zjistit jak návštěvníci kavárny Biograf café reagují na změny použitých prvků smyslového marketingu. Podle výsledků tohoto výzkumu lze navrhnout vhodné využití smyslového marketingu v prostředí kavárny. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, které se vztahují k tématu. Praktická část obsahuje výzkum provedený formou pozorování a dotazníkového šetření, vyhodnocení jeho výsledků a zodpovězení výzkumných otázek.
dc.format 64 s. (108 166 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject smyslový marketing cs
dc.subject emoce cs
dc.subject marketing služeb cs
dc.subject design služeb cs
dc.subject nákupní atmosféra cs
dc.subject nákupní prostředí cs
dc.subject sensory marketing en
dc.subject emotions en
dc.subject marketing services en
dc.subject service design en
dc.subject shopping atmosphere en
dc.subject shopping enviroment en
dc.title Využití smyslového marketingu v kavárně Biograf café
dc.title.alternative The Use of Sensory Marketing at the Biograf café
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Gamalová, Kamila
dc.date.accepted 2019-05-21
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with the issue of sensory marketing and the use of its elements in the cafe Biograf café. The aim of the thesis is to find out how visitors to the Biograf café react to changes in the elements of sensory marketing. According to the results of this research, it is possible to propose the appropriate use of sensory marketing in the café environment. The theoretical part explains the basic terms related to the topic. The practical part contains research done by observation and questionnaire evaluation of its results and answering research questions.
dc.description.department Ústav marketingových komunikací
dc.thesis.degree-discipline Marketingové komunikace cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing Communications en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Mediální a komunikační studia cs
dc.thesis.degree-program Media and Communication Studies en
dc.identifier.stag 53157
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2019-04-26


Files in this item

Files Size Format View Description
klimková_2019_dp.pdf 3.322Mb PDF View/Open None
klimková_2019_op.pdf 324.9Kb PDF View/Open None
klimková_2019_vp.docx 122.7Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account