Fortifikace sýrů čedarového typu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Fortifikace sýrů čedarového typu

Show full item record

No preview available
Title: Fortifikace sýrů čedarového typu
Author: Švejdová, Pavlína
Advisor: Mrázek, Josef
Abstract: Tato bakalářská práce pojednává o technologii výroby sýrů typu čedar. Popisuje co je vlastně sýr a jak se dělí podle různých kritérií. Je zde popsána fortifikace sýrů. V praktické části seznamuje čtenáře s technologií výroby sýrů. Krátce je zde popsán analytický a mikrobiologický rozbor sýrů. Na závěr je provedeno senzorické hodnocení sýrů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45502
Date: 2019-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: B 53180


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
švejdová_2019_dp.pdf 1.340Mb PDF View/Open None
švejdová_2019_op.pdf 641.1Kb PDF View/Open None
švejdová_2019_vp.pdf 641.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account