Projekt zvýšení konkurenceschopnosti Kavárničky Ernestinka

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Projekt zvýšení konkurenceschopnosti Kavárničky Ernestinka

Show full item record

No preview available
Title: Projekt zvýšení konkurenceschopnosti Kavárničky Ernestinka
Author: Šimíčková, Lucie
Advisor: Staňková, Pavla
Abstract: Hlavním cílem diplomové práce je zvýšení konkurenceschopnosti Kavárničky Ernestinka, kdy současná pozice kavárny na zlínském trhu ve srovnání s konkurenčními podniky v okolí, je velmi nízká. Diplomová práce je rozdělena na tři základní části. V teoretické části jsou popsány poznatky z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti, seznámení s metodami k aplikování potřebných analýz a představení základních náležitostí a povinností k provozování pohostinství. V praktické části je charakterizována a představena kavárna Ernestinka, dále pak popsán marketingový mix kavárny, aplikované analýzy k identifikování makroprostředí podniku pomocí PEST analýzy, mezoprostředí pomocí Porterovy analýzy, a nakonec podrobnější přehled konkurenčních kaváren za pomoci Benchmarkingu. Závěrem analytické části je projekt dvou návrhů změn ke zvýšení konkurenceschopnosti, který je podroben nákladovou, rizikovou a časovou analýzou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45820
Date: 2018-12-14
Availability: Bez omezení
Department: Ústav managementu a marketingu
Discipline: Management a marketing, specializace Design management


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
šimíčková_2019_dp.pdf 3.403Mb PDF View/Open None
šimíčková_2019_op.docx 30.08Kb Unknown View/Open None
šimíčková_2019_vp.docx 25.09Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account