Analýza chování spotřebitele v oblasti gastronomie v období koronaviru v Olomouci

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza chování spotřebitele v oblasti gastronomie v období koronaviru v Olomouci

Show full item record

No preview available
Title: Analýza chování spotřebitele v oblasti gastronomie v období koronaviru v Olomouci
Author: Mosslerová, Chelsea
Advisor: Barešová, Petra
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá analýzou chování spotřebitelů v oblasti gastronomie. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy marketingu, spotřebního chování, marketingové komunikace a gastronomie. V praktické části práce je vyhodnocen výzkum zaměřený na chování spotřebitelů v období koronaviru v Olomouci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/46816
Date: 2021-01-15
Availability: Bez omezení
Department: Ústav managementu a marketingu
Discipline: Management a ekonomika
Grade for thesis and defense: E 58871


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
mosslerová_2021_dp.pdf 2.161Mb PDF View/Open None
mosslerová_2021_op.pdf 206.7Kb PDF View/Open None
mosslerová_2021_vp.docx 25.81Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account