Tvorba business modelu zdravého bistra

DSpace Repository

Language: English čeština 

Tvorba business modelu zdravého bistra

Show full item record

No preview available
Title: Tvorba business modelu zdravého bistra
Author: Kočicová, Kateřina
Advisor: Slinták, Karel
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou business modelu zdravého bistra v Uherském Brodě. Cílem je vytvořit model atraktivního podniku, který koresponduje s požadavky moderní doby. Teoretická část bakalářské práce je zpracována na základě rešerše odborné literatury, zabývající se problematikou podnikání a tvorby business modelů. V závěru teoretické části jsou zmíněny aktuální trendy ve stravování. V praktické části je analyzováno tržní prostředí, do kterého bude bistro zasazeno, provedeno dotazníkové šetření a po jeho vyhodnocení je vytvořen finální model za pomoci nástroje business modelu Canvas. V závěru práce je daný business model ekonomicky zhodnocen a jsou vyslovena doporučení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47491
Date: 2020-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav podnikové ekonomiky
Discipline: Management a ekonomika
Grade for thesis and defense: A 52819


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
kočicová_2020_dp.pdf 2.383Mb PDF View/Open None
kočicová_2020_op.docx 30.92Kb Unknown View/Open None
kočicová_2020_vp.docx 23.54Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account