Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech

Show simple item record

dc.contributor.advisor Velichová, Helena
dc.contributor.author Hrudová, Jana
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:54:10Z
dc.date.available 2021-07-26T10:54:10Z
dc.date.issued 2020-12-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/47514
dc.description.abstract Tato diplomová práce řeší stravování obyvatel a IZS předpřipravenými potravinami v krizové situaci. Cílem bylo sestavit jídelníčky rozdělené dle definovaných skupin civilního obyvatelstva a IZS. Teoretická část popisuje krizové stavy, rozdělení skupin obyvatelstva a IZS. Praktická část byla věnována dostupnosti předpřipravených potravin na českém trhu, jejich skladbě pro civilní obyvatelstvo a IZS, nutričnímu a ekonomickému hodnocení navržených jídelníčků.
dc.format 158 s. (99 740)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject krizová situace cs
dc.subject výživa cs
dc.subject obyvatelstvo cs
dc.subject jídelní lístek cs
dc.subject předpřipravené potraviny cs
dc.subject nutriční hodnoty cs
dc.subject crisis situation en
dc.subject nutrition en
dc.subject population en
dc.subject menu en
dc.subject pre-prepared foods en
dc.subject nutritional values en
dc.title Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
dc.title.alternative The Use of Pre-Prepared Food for Catering in Crisis Situations of Inhabitants
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Bučková, Martina
dc.date.accepted 2021-06-01
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the catering of residents and IRS (Integrated Rescue System) with pre-prepared foods in a crisis situation. The aim was to compile menus divided according to defined groups of population (Man and women) and IRS. The theoretical part describes crisis situations, the division of population groups and IRS. The practical part deals with the availability of pre-prepared foods on the Czech market, their composition for the civilian population and IRS, nutritiv and the economic evaluation of the proposed menus.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Food Technology en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.identifier.stag 53097
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2021-05-14


Files in this item

Files Size Format View Description
hrudová_2021_dp.pdf 10.67Mb PDF View/Open None
hrudová_2021_op.pdf 736.3Kb PDF View/Open None
hrudová_2021_vp.pdf 259.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account