Výroba lihovin a její legislativní aspekty

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba lihovin a její legislativní aspekty

Show full item record

No preview available
Title: Výroba lihovin a její legislativní aspekty
Author: Kočař, Filip
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Tato bakalářská práce teoreticky popisuje a vysvětluje výrobu lihovin a jsou v ní uvedeny i hlavní legislativní aspekty, které se zabývají podstatou, výrobou a distribucí lihovin. První část práce je zaměřena na historii a samotnou výrobu lihovin. Druhá polovina se za-měřuje na legislativní rámec probírané problematiky a její dopad v praktickém životě ob-čanů, jak v České republice, tak i v EU. Závěrem uvádím možné úpravy, zlepšení a doporučení v oblasti studované problematiky
URI: http://hdl.handle.net/10563/4858
Date: 2009-06-04
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kočař_2007_bp.pdfBlocked 1.304Mb PDF
kočař_2007_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word View/Open
kočař_2007_op.doc 37Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account