Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa

Show full item record

No preview available
Title: Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa
Author: Beranová, Eva
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Diplomová práce se zaměřuje na hmotnostní ztráty, které vznikají v průběhu zrání hovězího masa jak mokrou tak suchou cestou. U obou typů zrání byly hodnoceny hmotnostní ztráty z vybraných partií hovězího masa v závislosti na délce zrání, věku, plemeni a pohlaví zvířat. Z ekonomického hlediska jsou hmotnostní ztráty v průběhu zrání významným ukazatelem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49126
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 56241


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
beranová_2020_dp.pdf 3.548Mb PDF View/Open None
beranová_2020_op.pdf 722.9Kb PDF View/Open None
beranová_2020_vp.pdf 725.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account