Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování

Show full item record

No preview available
Title: Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování
Author: Dostál, Tomáš
Advisor: Šenkýřová, Jana
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá masem a změnám během tepelného záhřevu. Je zde popsána základní charakteristika masa, stavba a jeho chemické složení. Část práce je věnována vlastnostem masa, které jsou důležité při tepelné úpravě masa. Dále jsou popsány možnosti a způsoby kulinární úpravy masa. V další části jsou popsány změny určitých vlastností masa, které se dějí během tepelného záhřevu. Poslední část se zabývá způsoby měření změn vybraných vlastnosti masa během samotného tepelného záhřevu masa.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49155
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 56301


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
dostál_2020_dp.pdf 1.842Mb PDF View/Open None
dostál_2020_op.pdf 824.3Kb PDF View/Open None
dostál_2020_vp.pdf 823.9Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account