Fermentované syrovátkové nápoje

DSpace Repository

Language: English čeština 

Fermentované syrovátkové nápoje

Show full item record

No preview available
Title: Fermentované syrovátkové nápoje
Author: Žák, Michal
Advisor: Míšková, Zuzana
Abstract: Práce byla zaměřena na charakteristiku syrovátkových nápojů, jejich rozdělení a technologii výroby. Další část práce byla věnována mikrobiálním kulturám nejvíce využívaným při výrobě fermentovaných syrovátkových nápojů. Cílem této práce bylo určit, zda je jako médium lepší koncentrovaná či ředěná syrovátka a která z aplikovaných kultivačních teplot je nejvhodnější pro výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů pomocí jogurtové kultury.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49182
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 56347


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
žák_2020_dp.pdf 1.962Mb PDF View/Open None
žák_2020_op.pdf 837.9Kb PDF View/Open None
žák_2020_vp.pdf 834.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account