Využití lipofilních vedlejších produktů ze zvěřiny na přípravu mýdel

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití lipofilních vedlejších produktů ze zvěřiny na přípravu mýdel

Show full item record

No preview available
Title: Využití lipofilních vedlejších produktů ze zvěřiny na přípravu mýdel
Author: Sanitrák, David
Advisor: Mokrejš, Pavel
Abstract: Diplomová práce se zabývá výrobou mýdla ze zvěřinového tuku, konkrétně z tuku daňka obecného. Praktická část se zabývá výrobou vzorků mýdel se třemi se měnícími faktory, kterými jsou Teplota (oC), množství NaOH použitého při saponifikaci a množství NaCl použitého při vysolování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/50394
Date: 2021-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: -


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
sanitrák_2022_dp.pdf 3.294Mb PDF View/Open None
sanitrák_2022_op.pdf 722.2Kb PDF View/Open None
sanitrák_2022_vp.pdf 722.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account