Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti

Show full item record

No preview available
Title: Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti
Author: Večeřová, Karolína
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem této bakalářské práce je charakterizovat principy výroby sušených mléčných produktů. V první části práce je popsáno chemické složení kravského mléka určeného pro výrobu sušených mléčných produktů.V práci je dále popsaná technologie výroby sušených mléčných produktů a jakostní změny jednotlivých složek mléka v průběhu technologického zpracování a skladování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5107
Date: 2008-08-06
Availability: Práce není přístupná
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 7770


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
večeřová_2008_bp.pdfBlocked 1.133Mb PDF View/Open
večeřová_2008_vp.doc 47Kb Microsoft Word View/Open
večeřová_2008_op.doc 32.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account