Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti |
| Autor: |
Večeřová, Karolína
|
| Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
|
Abstrakt:
|
Cílem této bakalářské práce je charakterizovat principy výroby sušených mléčných produktů. V první části práce je popsáno chemické složení kravského mléka určeného pro výrobu sušených mléčných produktů.V práci je dále popsaná technologie výroby sušených mléčných produktů a jakostní změny jednotlivých složek mléka v průběhu technologického zpracování a skladování. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5107
|
|
Datum:
|
2008-08-06 |
|
Dostupnost:
|
Práce není přístupná |
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
7770
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet