Nové trendy v separaci polymerů a koloidních částic - Termální field flow frakcionace (TFFF)

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nové trendy v separaci polymerů a koloidních částic - Termální field flow frakcionace (TFFF)

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kašpárková, Věra
dc.contributor.author Poledňáková, Petra
dc.date.accessioned 2010-07-13T12:39:50Z
dc.date.available 2010-07-13T12:39:50Z
dc.date.issued 2006-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/513
dc.description.abstract Termální Field Flow Fractionation je progresivní separační metoda aplikovaná pro charakterizaci syntetických polymerů, biopolymerů a koloidních částic. Cíl práce je: poskytnout popis metody popis aktuálního přístroje prezentovat literární recenzi TFFF aplikací zaměřených na analýzu makromolekul, biomakromolekul a koloidů cs
dc.format 40 cs
dc.format.extent 895229 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject Termální Field Flow Frakcionace cs
dc.subject polymery cs
dc.subject koloidní částice cs
dc.subject separace cs
dc.subject Thermal field flow fractionation en
dc.subject polymers en
dc.subject colloids en
dc.subject separation en
dc.title Nové trendy v separaci polymerů a koloidních částic - Termální field flow frakcionace (TFFF) cs
dc.title.alternative New trends in the separation of polymers and colloids - Thermal field flow fractionation (TFFF) en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Halabalová, Věra
dc.date.accepted 2006-06-20
dc.description.abstract-translated Thermal Field Flow Fractionation is a progressive separation method applicable for characterisation of synthetic polymers, biopolymers and colloid particles. The aim of the work is : to provide the method description to describe the current instrumentation to present the literature review of the TFFF applications focused on the analysis of macromolecules, bio-macromolecules and colloids en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2215
dc.date.assigned 2005-10-10
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
poledňáková_2006_bp.pdfBlocked 874.2Kb PDF View/Open
poledňáková_2006_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open
poledňáková_2006_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account