Senzorická analýza brambor

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Senzorická analýza brambor

Show full item record

No preview available
Title: Senzorická analýza brambor
Author: Hodonská, Andrea
Advisor: Černá, Monika
Abstract: Ve své bakalářské práci se zabývám Schématy pro senzorickou analýzu brambor. První část je věnována stručnému souhrnu morfologických, anatomických a chemických vlastností brambor. Dále popisuji základy senzorického hodnocení potravin. V praktické části se zaměřuji na své senzorické hodnocení brambor v laboratoři. Z výsledků analýz vyplývá, že jak odrůda, tak i typ ku-chyňské úpravy ovlivňuje organoleptické vlastnosti bramborových hlíz.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5187
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 5231


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hodonská_2008_bp.pdf 912.8Kb PDF View/Open
hodonská_2008_vp.doc 35Kb Microsoft Word View/Open
hodonská_2008_op.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account